549,00kr

Equine America Cortaflex HA Regular Powder 454gr.
[HH_EQ168]

Equine America Cortaflex HA Regular Powder 454gr.
Ydereligere information
Cortaflex sikrer sunde led og knoglestruktur hos både unge og ældre heste.
Idet ledbrusken ikke er direkte forbundet til blodårerne, skal alle næringsstoffer, som brusken har brug for være tilstrækkelige små til at kunne passere gennem cellevæggene for at komme vævet ind og virke i leddet.

Cortaflex indeholder netop derfor små molekyler, der er nøglekomponenter fra de mere velkendte, dog forholdsvis store molekyler som Chondroitin og Glucosamin. Cortaflex er derfor unik i forhold til de mange led-kosttilskud, der er baseret på chondroitin- og glucosamin molekyler, da Cortalflex har langt bedre optagelighed.

Hvor der ved brug af mange af de traditionelle kosttilskud almindeligvis kan gå op til flere uger, før en forbedring i leddets mobilitet kan ses, så har Cortaflex ilfg. det anerkendte amerikanske veterinære tidsskrift "Horse Journal", vist - indenfor hesteverdenen - dramatiske forbedringer allerede efter så lidt som 3 dage hos heste tildelt Cortaflex.

Cortaflex er forstærket med Hyaluronsyre (HA) til endnu større gavn for leddene, særligt til led, der allerede har været udsat for store belastninger og slid.

Hyaluronsyre er en vigtig komponent i ledvæsken, der smører og tilfører brusken næringsstoffer og Hyaluronsyren som bruges i Cortaflex, er af vegetabilsk oprindelse og har en molekylevægt på mindre end 50.000 Dalton. Det antages at blive bedre optaget i organismen, og derved bliver Hyaluronsyren tilgængelig for leddene uden at skulle indsprøjtes.

Bestanddele:
Dehydreret lucernemel, isoleret sojaprotein, dextrose, avocado / sojabønner (ASU), glycin, glutamin, chondroitinsulfat, glucuronsyre, prolin, glutaminsyre, hyaluronsyre (HA), ammoniumpropionat (konserveringsmiddel), vegetabilsk olie, monosilicic syre , asparaginsyre, arginin, histidin, mangansulfat, pyridoxin HCI (vitamin B6), ascorbinsyre (vitamin C), svovl, alanin, serin, valin, isoleucin, kobbersulfat 5 mg / kg (tilsat).

Fodringsvejledning:
7 gr. pr. dag (Hest 500kg. som vedvarende tilskud) 14 gr. pr. dag (Hest 500kg. som opstartsration de første 14 dage af kuren) Daglig ration afhænger af legemsvægten. Mindre heste og ponyer skal have mindre og større racer skal have mere.
Anmeldelser
Producenter
Hurtig Søg
 
Brug stikord til at finde varen du er på udkig efter.
Advanceret Søg
vi Accepterer
0 Varer
Del produkt
Del via E-Mail
Del på Facebook Del på Twitter
osCommerce